vsaa-dsktp-adp-main-image-romee

“Știați că?” Iată câteva obiceiuri care ne ajută să perfecționăm experiența masajului erotic

  1. Încălzirea uleiului cu un vas fierbinte cu apă.

Pentru masajul erotic, folosirea unui amestec de uleiuri esențiale aromatice este ideală, iar plasarea acestuia pe un castron cu apă fierbinte pentru a fi încălzit, poate crește senzualitatea masajului. Uleiul ușor încălzit își emană aroma mai ușor și este absorbit mai repede, făcând pielea moale și frumos mirositoare.

  1. Muzica aleasă în timpul masajului erotic

Redarea unei muzici liniștitoare în fundal este foarte bună pentru a crea ambianța perfectă în interiorul sălii de masaj, însă o melodie din playlist-ul de zi cu zi nu oferă neapărat atmosfera dorită. Încercați mai degrabă o melodie moale, liniștitoare, dar neobișnuit de captivantă, pentru a face din ea un alt aspect special al ambianței camerei.

  1. Închiderea telefonului

Momentul în care sună telefonul poate deveni critic când vine vorba de păstrarea mediului perfect pentru masaj erotic. Apelarea telefonului vă poate distrage atenția și întrerupe farmecul pe care l-ați creat cu maseuza. Masajul, sau oricare alt act senzorial vă atrage automat atenția asupra plăcerii pe care o provoacă, așadar, o simplă avertizare pe telefon este suficientă pentru a crea o distragere a atenției în mijlocul acesteia.

  1. Unghii fără capete ascuțite

Unghiile ascuțite pot strica mișcarea senzuală a degetului în timpul masajului. Unghiile netede, uniforme și lustruite nu numai că arată bine pe degetele maseuzei, dar reprezintă și un element crucial în satisfacția ta senzuală.

Clienții noștri aleg Mon Amour pentru experiența ne neuitat pe care le-o oferim. La salonul nostru de masaj erotic căutăm să vă oferim toate condițiile necesare unui masaj erotic care să vă satisfacă în cel mai mic detaliu.