sensual-girl-closeup-wallpaper-3

Care sunt cele mai puternice afrodisiace?

Afrodisiacele sunt acele lucruri care stimulează imaginația erotică și fanteziile sexuale, iar denumirea lor este inspirată de la celebra Afrodita, zeița frumuseții și a dragostei. În general, scopul afrodisiacelor este acela de a mări apetitul sexual.

Fructele Afrodisiace

Din dorința de a alunga monotonia, tot mai multe cupluri caută modalități prin care să crească dorința sexuală și să aducă lucruri noi și palpitante în viața sexuală. În vederea acestui lucru, afrodisiacul amplifică apetitul sexual și ajută la creșterea producției de hormoni. Spre exemplu, ananasul, bananele, smochinele sau căpșunele sunt printre cele mai puternice afrodisiace. Acestea ajută la creșterea fertilității și sunt un bun revigorant al organismului. Toate aceste fructe le puteți consuma în combinație cu ciocolată. Imaginați-va o baie de ciocolată, cele mai delicioase fructe, partenerul ideal și un masaj erotic perfect. Tentant, nu?

Afrodisiacele Terapeutice

Afrodisiacele se împart în două categorii: cele care au efect stimulator și cele care elimina inhibițiile și pot fi consumate sub formă de mâncare sau băutură. Printre afrodisiacele cu efect stimulator putem aminti masajele erotice. Pe lângă stimularea excitației sexuale, acestea sunt folosite și ca remedii pentru diverse afecțiuni precum ejaculare precoce sau frigiditate.

Rolul afrodisiacelor este acela de a elibera mai mulți hormoni sexuali și de a energiza întreg organismul.

Pentru acest lucru, fetele de  la salonul de masaj erotic Mon Amour, sunt alegerea ideală deoarece, cu ajutorul lor, corpul tău va fi energizat într-un timp foarte scurt, iar dorința sexuală, încrederea de sine și eliminarea inhibițiilor vor crește considerabil.