nye3a

Viața de cuplu: top 3 greșeli pe care le faci fără să știi

Chiar dacă sexul este considerat de cele mai multe ori un subiect TABU, specialiștii susțin că acesta este vital într-o relație pe termen lung.  Deși pare banal, studiile arată că există un număr mare de cupluri care se despart din cauza faptului că nu întrețin relații sexuale de calitate. Iată care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le poți face în pat și care duc într-un final la destrămarea relației de cuplu:

  1. Îți faci mult prea multe griji cu privire la felul cum arăți

Prin simplul fapt ca sunteți deja într-o relație, este destul de clar că există atracție fizică reciprocă. Chiar dacă nu ai un corp perfect, nu trebuie să te simți inconfortabil deoarece, cu siguranță, partenerul tău te vede suficient de atractivă astfel încât să-l poți incita în orice moment.  Conform sexologilor, faptul că te gândești foarte mult la felul cum arăți în timpul sexului, diminuează șansele de a atinge orgasmul.

  1. Nu ești suficient de inovativă, creativă și îndrăzneață

Pe măsura ce trece timpul, multe cupluri se întreabă ce se întâmplă cu viața lor sexuală. După o anumită perioadă poate interveni plictiseala și rutina. Tocmai de aceea, atunci când vine vorba de acest aspect, trebuie să încerci întotdeauna lucruri noi. Când ai adus ultima dată ceva nou în viața voastră sexuală? Oferă-i partenerului tău o noapte de neuitat, fii inventivă și vino cu lucruri noi. Surprinde-l cu jocuri și masaje erotice la care nu se așteaptă. Invită-l chiar tu la un salon de masaj erotic și oferă-i senzații nebănuite. Scopul masajelor erotice este tocmai acela de a trezi simțurile și de a crea preludiul perfect.

  1. Nu accepți provocările sexuale și eviți să încerci ceva nou

Viața sexuală se poate condimenta cu ușurință, dacă ambii parteneri sunt deschiși unul față de celălalt. Dacă iubitul tău vrea să experimenteze ceva nou, asta nu înseamnă că tu nu îl mai atragi sau nu-l mai satisfaci. Spre exemplu, nu te împotrivi dacă vrea să experimenteze masajul erotic. Susține-l și lasă-l să se bucure de această provocare.

Fă-i cadou o vizită la cel mai bun salon de masaj erotic din București și oferă-i o formă perfectă de eliberare a stresului.